2011. október 25., kedd

Testtekercselés 10 alkalom a VI. kerületbe - Jelenlegi ára: 1 Ft

10 alkalmas testtekercselés átadó VI. kerületi szépségszalonban lehet a kezelést elvégeztetni.
Átvehető a VII. kerületben vagy postázom szükség esetén.  
Lejárata: 2012. 05. 30.
Mérhető alakformálás már az első kezelés után. A salakanyagok koncentrált elszállításával csökkennek a depozsírok. A látható és érezhető eredményekkel azonnal visszanyerheti önbizalmát.
A testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk. A kezelést minimum 5 alkalommaltanácsos megismételni, problémás esetben 10 alkalom szükséges. A tekercselést megelőző alfa masszázs, nyirokmasszázs, ultrahangos zsírbontás növeli a kezelés hatékonyságát: fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.
Remek lehetőség ez a tipusú testkezelés mindazoknak, akik nem vehetnek igénybe másfajta elektrokozmetikai kezelést, egészségügyi állapotuk miatt, vagy éppen ezzel az eljárással szimpatizálnak.
A komolyabb sebészeti beavatkozás, zsírleszívás után, a kötőszövet gyakran petyhüdt és csúnya. Az algás testtekercseléssel,  fáslizással a szövet ismét rugalmas és ismét feszes lesz.
Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés fajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelről,  megfelelő táplálkozásról és a rendszeres méregtelenítésről,  testmozgásról. Szépségszalonunk széles testkezelő lehetőségeket biztosít kedves Vendégeink számára akiknek a maradandó eredmény a fontos.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-21 10:13
. Testtekercselés 10 alkalom a VI. kerületbe - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése