2012. február 23., csütörtök

Kislányoknak szuper puhatalpú 6-12 hós - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

6-12 hós
Puhatalpú kiscipőkről
A legtöbb szakértő ma már egyetért abban, hogy a mezítlábas viselet a legegészségesebb a fejlődő gyermekláb számára. Mivel azonban nem járhat a gyermekünk mindig mezítláb, kifejlesztették a puhatalpú bőr cipőket, amelyben a gyermek érzi a talaj egyenetlenségét, mintha mezítláb járna, ez erősíti a lábát, fejleszti az egyensúlyérzékét. Ebben a cipőben úgy tanul meg járni a gyermek, hogy használja a lábujjait, és a talp izmait, amit egy merev talpas cipőben nem tud. Ez sokban hozzájárul az egyensúly és koordináció kifejlődéséhez és erősíti a láb ízületeit, izmait és inait. Egy ilyen cipő nem nyomja össze a lábat, a puha bőr arra engedi növekedni a kis lábat, amerre az fejlődni szeretne. Manapság mire iskolába kerülnek a gyermekek, már 60% küszködik ortopéd láb problémával, mint pl. a lúdtalp. A puhatalpú bőr gyerekcipők állnak legközelebb a mezítlábas viselethez.
A talpon lévő reflexzónákat - szemben egy merev talpú cipővel -, járás közben inger éri, ami az egész testre nézve pozitív hatással van. Puhatalpú gyerekcipő viseletével megelőzhető tehát számos felnőttkori ortopéd lábbetegség, és fejleszthető a gyermek mozgás koordinációja!
A puha talpú cipőkben a láb minden porcikája részt vesz a járásban.
Az erős hasított bőr talp kiváló csúszásgátló, ami egy állandóan izgő-mozgó gyermek esetében igen fontos szempont.
A puha bőr kiválóan lélegzik, így a gyermek lába nem izzad, nem gombásodik. Zoknival és mezítláb is hordható.
Tartósság: Hosszabb ideig használható, mint merevtalpú társaik, mivel egy puhatalpú cipő-méret két hagyományos cipő méretet ölel fel. Egy puhatalpú kiscipő esetében az se nagy baj, ha vásárláskor kicsit nagyobb a cipő (max. 1 cetivel).
Villámár esetén állom a postát ajánlva belföldre.



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 13:41
. Kislányoknak szuper puhatalpú 6-12 hós - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése